En annan form av dröm

Önskan

En dröm har man ju inte bara när man sover. En dröm kan ju även vara det man innerst inne helst av allt vill. Som att bryta upp, flytta och börja om på nytt. Det behöver inte vara långt. Man kan ta sitt pick och pack och dra till grannkommunen om det är så. Eller på vinst och förlust lämna landet. Tänk att bara få kapa alla band och starta från noll igen på en plats där ingen känner en. Sedan när man känner sig mogen kan man om man så vill återvända till Sverige för ännu en omstart. Eller kanske en fortsättning.

Läste om ett företag som heter choppevent.se som Pontus Helander från Norrköping är del i att driva. Han har verkligen gjort så mycket. Allt från att spela teater lokalt, till scenutbildning i Stockholm. Sen flyttade han till San Fransisco där han inte bara utbildade sig inom opera, utan även som mannekäng! Bara den kombinationen är ju underbar. När han återvände till Sverige har han fortsatt med såväl teater som sång och hans röst har man kunnat höra i diverse reklamfilmer. Dessutom föreläser han om kroppsspråk.

Även om inte allt detta är just det jag önskar mig, så låter sättet att leva oerhört lockande. Att våga följa sina instinkter, gå dit näsan pekar, ta en chansning här i livet – det är för mig en verklig dröm.


Posted in Drömmar by with no comments yet.

Lämna ett svar